Zancara (Keur, Preferent, Prestatie)  Nimmerdor (Preferent)
Shoraya (Keur, Preferent, Prestatie)

Documenten :

Bubalu WK Caen 2014, J. Vrieling

Vader Baloubet du Rouet was Olympisch kampioen en driemaal winnaar van de wereldbekerfinale. Zijn nakomelingen presteren op het allerhoogste niveau.

Aan moederszijde vinden we één van de beste merrielijnen, de Holsteiner Stam 474A. Moeder is de Nimmerdor-dochter Zancara (keur, preferent, prestatie). Zij is ook moeder van de goedgekeurde hengst Great Pleasure en de Grand Prix springende goedgekeurde hengsten Pessoa en Montreal. Grootmoeder is de keur, preferent en prestatiemerrie Shoraya. Dit is ook de moeder van: Aldato - goedgekeurde hengst en Grand Prix springen, Dehlia - 1.50m. springen en nationaal kampioen keurmerries en moeder van Grand Prix springpaard Quality Boy, Collete - keur en moeder van Edminton die de Grand Prix van Leeuwarden won, Wildroos - keur, preferent en prestatiemerrie, nationaal kampioen en o.a. moeder van de Grand Prix paarden Deka en Ishan.

Palmares

Bubalu was onder Jur Vrieling meerdere jaren succesvol op het allerhoogste niveau. Met het Nederlandse Team werd Bubalu wereldkampioen in Normandië, Jur en Bubalu hadden een doorslaggevende invloed op de Gouden medaille. Ook was Bubalu met het Nederlandse Team de winnaar van de Nations Cup finale in Barcelona (2014), waar Bubalu twee prachtige foutloze rondes neerzette. Andere hoogtepunten in zijn carrière waren het winnen van de Olympisch Zilveren Team medaille in London 2012 en het winnen van het Nederlands kampioenschap in 2012. Met het Nederlandse Team waren er overwinningen in de Nations Cups van Aken, Dublin en St. Gallen. In totaal kwamen ze in 24 landenwedstrijden aan start en hierin sprongen zij 25 keer zonder springfout. Individueel won hij de Grote Prijzen van Drammen en Treffen.