WEF veilingpaarden kampioen 6-jarigen én kampioen 7-jarigen in Tryon

VDL paarden verkocht op de jaarlijkse WEF Sport Horse Auction brengen mooie resultaten op het 2019 Tryon Fall 3 CSI2*.

In de 6-jarigen 1.30m rubriek werd VDL Indygo Solier (Harley x Paladin des lfs) kampioen! Met zijn ruiter Bruno Martins Costa bleven zij foutloos in de eerste ronde en finishte in 47.28 seconden in de barrage.
In deze 6-jarigen finale rubriek werd ook Bruno Martins Costa 3e met veilingpaard VDL It’s Andiamo (Andiamo x Indoctro).

In de 7-jarigen 1.35m rubriek werd VDL Heros (Zirocco Blue VDL x Numero Uno) kampioen! Met zijn amazone Alexa Lowe bleef hij foutloos in de eerste ronde en finishte in 45.684 seconden in de barrage.

Veilingpaard Giardo (Indoctro x Jimtown), met ook amazone Alexa Lowe, werden 2e in de $10.000 High junior/amateur Jumper 1.40m class.
Hiernaast werden zij 9e in de 1.40m Classic rubriek op zondag.

Ook in 2020 zullen wij weer de WEF Sport Horse Auction in Wellington organiseren. We doen ons best om een zo gevarieerd mogelijke en kwaliteitsvolle collectie samen te stellen.