Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

Atlantic > Algemeen

Klik voor een vergroting

Heeft u een vraag over Atlantic Paard: Atlantic
Geboortedatum: 1993
Kleur: Bruin
Stokmaat: 170
Goedgekeurd bij: AES,Holst,SBS,Z,
Afstamming: Accord II - Lord - Calando I - Meteoor xx.

Atlantic is een imponerende hengst met een vaderlijn die bestaat uit toppers voor de springpaardenfokkerij. Moeder Diana is een volle zus van de internationale springhengst Lord Z. Zij is ook moeder van de volle broer van Atlantic: In Style, die met het Canadese team de Zilveren Medaille behaalde op de Olympische Spelen in Peking en werd individueel 23e.
De eigen prestaties van Atlantic mogen er zijn. Als 6-jarige werd hij Fries Kampioen Z Springen, Ned. Kampioen Z springen en Kampioen van het Bundeschampionat voor 6-jarige springpaarden. Als 7-jarige werd hij reservekampioen ZZ op de Levade. In zijn internationale carrière won hij de Grote Prijs van Frankfurt en was geplaatst in meerdere Grand Prix: 6e in Drammen, 6e in Eindhoven, 6e in Leeuwarden, 2e in Villach, 6e in Alençon, 2e in Gera, 2e Sires of the World te Lanaken, 5e Bordeaux, 7e Manheim, 7e Cervia en 7e Maastricht, ‘Best Stallion’ in Zwolle, 6e in Pinnerdo en 7e in de Wereldbeker te Vigo.
Atlantic heeft twee goedgekeurde zonen bij het KWPN, Val d’Isere en Vegas. Vegas werd Kampioen van de hengstencompetitie klasse Z. Uleika imponeerde op de wereldruiterspelen in Kentucky met twee foutloze rondes. Viper was Kampioen van de 7&8-jarige springpaarden van de Amerikaanse Oostkust. Atlantica is geplaatst op internationale concoursen, ze won in Linz, was 5e in Wenen en 7e in Chernyakhovsk.
Atlantic voldoet aan de prestatie en PROK-eisen van het KWPN.
Atlantic: voor veel vermogen, zeker het gebruiken waard.


Dekgeld Atlantic:
€1000,-Pagina delen: