Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

Zelote VDL > Algemeen

Klik voor een vergroting

Heeft u een vraag over Zelote VDL Paard: Zelote VDL
Geboortedatum: 2004
Kleur: Bruin
Stokmaat: 166
Afstamming: Chin Chin - Libero H - Notaris - Irenus

Vader Chin Chin nam maar liefst tweemaal deel aan de Olympische Spelen, aan wereldbekerfinales en aan het WK te Stockholm. Zijn nakomelingen presteren ook op het hoogste niveau, o.a. Querly Chin, Tabelle van Sombeke, etc. Grootvader is de preferente Libero H, die ook een enorme staat van dienst heeft, hij won meerdere Grand Prix, Wereldbeker wedstrijden, was meerdere malen Nederlands Kampioen en is vader van toppers als Libertina, Maaike, etc. De Courville xx zoon Notaris staat net als Irenus garant voor hardheid en prestatie. Moeder is de ‘Ster’ merrie Paola W. Haar moeder is de ‘Keur, Preferent, Prestatie’ merrie Biranda, zij gaf o.a. de goedgekeurde en internationale springende Kenwood en de nationaal springende Lobke.
Verder komen uit deze stam vele Z- en ZZ-springpaarden en ook de internationale springpaarden Nordico en Aubade. Een nieuwe ster uit deze stam is Udo DV van John Whitaker, die o.a. 5e werd in het 1.60m in London en 2e in het 1.55m in Birmingham.
Zèlote VDL heeft qua uitstraling heel veel van zijn vader en lijkt ook de springkwaliteiten van zijn vader te bezitten. Hij springt met veel afdruk en met veel vermogen. In de hengstencompetitie presteert hij goed met Mark Jespers. Hij werd o.a. 5e in Hengelo en 9e in Roosendaal, beide keren had Zèlote een dubbele foutloze ronde.
Zèlote’s zoon Explosive VDP werd reserve-Kampioen van de springgerichte veulens op de CK van Zuid-Holland.
Verwachtingswaarde: 141.
Zèlote VDL: Chin Chin x Libero H betekent prestatie!
 

Nieuwsberichten

Zélote VDL (v. Chin Chin) 3e in Wereldbeker Las Vegas

21-11-2016 Zélote (Chin Chin x Libero H) en Tina Yates zijn 3e geworden in de Wereldbekerwedstrijd van Las Vegas in Amerika. Cicomein VDL (Chacco Blue x ...
Lees meerPagina delen: