Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

Goodtimes > Algemeen

Klik voor een vergroting

Heeft u een vraag over Goodtimes Paard: Goodtimes
Geboortedatum: 1988
Kleur: Bruin
Stokmaat: 166
Goedgekeurd bij: KWPN,Unire,
Afstamming: Nimmerdor - Caletto I - Wahnfried

In de bloedlijnen van Good Times vinden we Nimmerdor en Caletto I, zij hebben beide op het hoogste niveau gesprongen en zijn eerste klas fokhengsten. Ook Wahnfried bracht in zijn tijd al vele internationale springpaarden.
Good Times zelf werd als 3-jarige verrichtingskampioen en zijn volle broer Mercedes werd o.a. 2e in de GP van Indio.
Good Times heeft al meerdere goedgekeurde zonen gebracht en is vader van meerdere kampioenveulens, keurmerries en kampioenmerries.
Zijn zoon Lucky Times werd als 4- en 5-jarige kampioen van de Pavo Cup en is nu succesvol op Grand Prix niveau, dit jaar won Lucky Times de Grand Prix van Leeuwarden en van Zuidlaren. Zijn zoon Kennet W werd dit jaar reservekampioen in het Nederlands Kampioenschap voor Young Riders en was eerder al winnaar van het Teamgoud bij de EK Young Riders.
De nakomelingen van Good Times springen op nationaal, maar ook op internationaal niveau in de top mee. Zoon Obelix R won dit jaar zowel de Grand Prix als de Wereldbeker van Spruce Meadows. Lorenzo was o.a. 2de in de Budweiser Upperville Jumper Classic (USA) en was eerder al winnaar van het Pan Am Kampioenschap. Dochter Lenie werd 3de in de Wereldbeker kwalificatie van Dubai en zoon Kenwood won onlangs het hengstenspringen in Neustadt Dosse Ook nakomelingen als Lancer, Tilders Gabanta, Kris Kentaur, London Times, Magnum en Hildon’s Cacharel zijn reeds geplaatst in meerdere Grote Prijzen. VDL Kalusha werd 2e in de Derby van Eindhoven en Kris Kentaur won het EK Young Riders. Fabius 45 en zijn jonge amazone A. Bond waren op de Olympische trials in de USA de jongste deelnemende combinatie. Zoon Lifetime was drie maal ‘Hunter of the Year’ in de USA en in 2005 werd dochter Tequila kampioen van de 5-jarige springpaarden in Wellington (USA).
Good Times is een allround fokhengst, hij geeft paarden voor dressuur, springen en keuringen.
Springindex: 124.
Good Times: een garantie voor succes.Pagina delen: