Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

Bacardi VDL > Algemeen

Klik voor een vergroting

Heeft u een vraag over Bacardi VDL Paard: Bacardi VDL
Geboortedatum: 2006
Kleur: bruin
Stokmaat: 168
Afstamming: Corland – Kannan – Jasper - Fresco

Bacardi is een imponerende zoon van de keurhengst en internationaal springende hengst Corland. Zijn nakomelingen presteren op het hoogste internationale niveau, zoals Top Gun, Marlo en Silvana. Moedersvader Kannan maakte furore op het hoogste niveau en was o.a. Nationaal kampioen van Frankrijk en vader van o.a. A Big Boy. Daarna zien we de legendarische hengst Jasper en de Grand Prix springende Fresco. Vier Grand Prix springende hengsten in de afstamming op rij.
Bacardi zijn moeder Supardi kreeg in haar merrietest een negen voor vermogen. Bacardi’s halfzus Capardie deed een goede IBOP, ze had de hoogste dagscore en kreeg o.a. een 8,5 voor haar galop. Grootmoeder Gupardie is moeder van o.a. twee nationale springpaarden.
Bacardi kreeg tijdens het verrichtingsonderzoek een 9 voor zijn vermogen.
Op concours laat Bacardi zien dat hij veel potentie heeft om uit te groeien tot een top springpaard. Hij valt op met zijn krachtige galop, zijn onbegrensde vermogen en zijn goede techniek van springen. Met Dennis van Tilburg werd hij 4e in de finalewedstrijd van de Vion Cup en 11e in het eindklassement. Ook op het WK in Lanaken sprong Bacardi erg goed en plaatste zich met 2 foutloze rondes voor de finale. Ook in de hengstencompetities is hij een van de meest opvallende hengsten en was hij foutloos in Zuidbroek en Hengelo, waar hij als 5e eindigde.
Verwachtingswaarde: 148.
Bacardi: Staat voor Techniek en Vermogen.

Pagina delen: