Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

Brugal > Algemeen

Klik voor een vergroting

Heeft u een vraag over Brugal Paard: Brugal
Geboortedatum: 2006
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 168
Goedgekeurd bij: NRPS,SBS,
Afstamming: Indorado - Guidam - Notaris

Brugal is een imponerende zoon van de Keurhengst Indorado. Indorado heeft zelf een indrukwekkende springcarrière gehad op internationaal niveau en is vader van vele goede springpaarden als Eurocommerce Milano, VDL Oranta, Heechhiem’s Springtime, etc. Daarna vinden we Guidam, die we kennen als vader van o.a. Authentic, Armani en Ninja la Silla. In de rij volgen de prestatieverervers Notaris, Marco Polo en Koridon xx.

Brugal komt uit een zeer goede moederlijn. Moeder Solaris is ‘Keur’ en was één van de toppers van haar EPTM test, ze kreeg o.a. een 9 voor haar Springtechniek, Afdruk bij springen en Aanleg als springpaard. De zus van Solaris bracht van Indorado de goedgekeurde hengst Intermezzo en het internationale WK springpaard Olona met Cassio Rivetti. Grootmoeder Dolaris D is moeder van het nationale springpaard Nolaris en van de Z-springpaarden Hurricane en Kuilenrode. Daarnaast is zij grootmoeder van de internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten Platini, Pouwer en Within Temptation. Ook de Nederlands Kampioen van de 4-jarige springpaarden, Boemerrang, komt uit deze sportstam. Aan de basis van deze merrielijn staat de merrie Sirikit, die zelf op internationaal niveau sprong.

Brugal is een opvallende hengst op concours, hij galoppeert met veel macht en maakt veel indruk met zijn springvermogen en techniek. Tijdens het WK in Lanaken sprong hij fantastisch en plaatste hij zich met twee foutloze rondes voor de finale waarin hij wederom een foutloze ronde neerzette.

Brugal voldoet aan de röntgenologische eisen van het KWPN.
Brugal: heeft alles in zich voor het grote werk.Nieuwsberichten

Zilversprings (v. Silverstone) 2e in Grote Prijs Calgary

12-07-2016 Zilversprings (Silverstone x Emilion) en Elizabeth Gingras zijn 2e geworden in de Grote Prijs van Calgary op Spruce Meadows in Canada. Check Picobello Z (Cardento ...
Lees meerPagina delen: