VDL Bubalu wint Nations Cup in Dublin

Vandaag won het Nederlandse spring team de Nations Cup in Dublin Ierland. VDL Bubalu sprong super met ruiter Jur Vrieling voor het Nederlandse team. In de eerste ronde hadden ze 1 balkje en de tweede ronde waren ze foutloos.

In de Grand Prix van Dublin waren ook goede resultaten voor nakomelingen van onze hengsten:
Cardento-zoon Glory Days, gereden door Daniel Zetterman,  werd 7e in de Grand Prix.
Corland-zoon Valentino, gereden door Clem McMahon, won de Internationale klasse voor 7 en 8 jarige springpaarden. Ze werden ook een keer 4e.
Indorado-zoon Willem, gereden door Peter Smyth, werd 9e in zijn klassement.

Gisteren wonnen VDL Emmerton en Jur Vrieling de Speed Stakes, 1.35m-1.45m.

Bordeaux VDL met Cameron Hanley werden 4e in de 1.35m - 1.45m race tegen de klok.

Ahorn-zoon Major de Coquerie met ruiter Kevin Staut won het 1.60 klassement.

Nazaten van VDL Douglas en Arkansas deden het goed in het klassement voor 6-jarige springpaarden. De resultaten in dit klassement ware":
1e: Honeylands Douglasson (v. Douglas) gereden door Dave Quigley
3e: HHS Diamond (v. Douglas) gereden door Miguel Bravo
7e: Ringwood Glen (v. Arkansas) gereden door Davis O'Brien
8e: Warrenstown Ard Cruis (v. Douglas) gereden door Tholm Keane