Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

12-03-2012

Indoctro-zoon Unique wint Suncast Championship

De ruin Unique (Indoctro x Voltaire) won met zijn ruiter Nick Skelton afgelopen zondag de Suncast Championship Jumper Classics tijdens de negende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington. Van de 57 deelnemers kwamen slechts  zes terug in de barrage, waarin Unique in de snelste  tijd van 35.03 seconden foutloos over de finishlijn kwam.
 Unique

Opnieuw was er winst voor de Harley-zoon Carst VDL, ook in de 9e week wist hij met zijn ruiter Todd Minikus  een rubriek voor 5-jarigen te winnen en hij werd ook eenmaal 8e. Chester VDL (Silverstone x Matterhorn), gereden door Santos Lamarca werd eenmaal 2e.

In de Grote Prijs van Wellington was er een 9e plaats voor Ursula XII (v. Ahorn), gereden door Tina Fletcher en er was een 12e plaats voor Heechhiem's Springtime (v. Indorado), gereden door Saer Coulter .

De Ahorn-dochter Tinsday VDL won met zijn amazone Jessica Springsteen de Amateur-Eigenaar rubriek op tijd.
Whisky Mac IV (v. Emilion) werd met Scott Brash 6e in een 1.50m rubriek.
Cyklon (v. Cardento) plaatste zich twee maal met Shane Sweetnam: 5e en 8e in twee 1.45m rubrieken op tijd. In een daarvan werd Urban (v. Goodtimes) 9e met Blythe Marano. Indoctro 'Preferent'
Harley 'Keur'

Pagina delen: