Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

29-02-2012

Nationaal kampioensmerrie Duzella (v. Indoctro) hoge IBOP score

Tijdens de IBOP in Noordeloos heeft de Indoctro-dochter Duzella (f/g: J. van Gestel) een score van 85 punten weten te behalen. Hiermee had ze de hoogste score van de spingmerries tijdens deze IBOP.
Duzella was afgelopen zomer nationaal kampioen van de merriekeuring. De jury vindt Duzella een modern springpaard, heel atletisch en ze heeft een goed lichaamsgebruik. Daarbij heeft ze snelle reflexen met een goede voor- en achterbeen techniek.

Duzella (v. Indoctro)


De Chin Chin-dochter Abalia SMH (f: N. Beekman, g: M. Hovenga) heeft 84,5 punten behaald tijdens de IBOP in Brummen. Hiermee haalde ze de hoogste score tijdens deze IBOP test. Als drie-jarige was Abalia al nationaal kampioen vrijspringen. Volgens de jury is Abalia een allround springpaard, een mooie merrie met een zeer goede galop waarbij ze een zeer goed achterbeengebruik laat zien. Bij het springen heeft ze hele snelle reflexen en een voorbeeldige techniek, aldus jurylid Dirk Reijne.

Tijdens de IBOP in Luttenberg was er een goede score voor Dazanula N (v. Baloubet du Rouet). Dazanula is in eigendom van de fokker W. van Nispen en van de VDL Stud. Tijdens de IBOP haalde ze 79 punten en daarmee haalde ze hoogste score tijdens deze dag. De merrie vertoonde veel instelling en goede reflexen. Ze liet gedurende de verrichtingen een steeds betere techniek en lichaamsgebruik zien.

Matterhorn-dochter Zamora (f/g: A.P. van Dijck) haalde een score van 81,5 punten tijdens de IBOP test in Panningen. Hiermee had ze de hoogste score van de dag. Voor de reflexen en haar instelling scoorde ze maar liefst een 8,5. Ze toonde veel afdruk op de sprong en zeer goede reflexen.

Ook geslaagd voor de IBOP zijn:
  • Wirathosta, dochter van Oramé, gefokt door Mevr. Stockmans-Croonen;
  • Cri, dochter van Indoctro, gefokt door S.E.M. Welschen;
  • Chanson, dochter van Corland, gefokt door H. van Enckevort;
  • Dicampione, dochter van Indoctro, gefokt door C. Kuin
  • Wersina, dochter van Indoctro, gefokt door E.W.J. Bakker


Indoctro 'Preferent'
Chin Chin

Pagina delen: