Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

15-12-2011

Crespo VDL en Bugatti VDL winnen Hengstencompetitie in Roosendaal

Tijdens de tweede selectiewedstrijd van de KNHS/KWPN GMB hengstencompetitie in Roosendaal was de overwinning in zowel de Klasse L als in de Klasse M voor dekhengsten van de VDL Stud.

In de klasse L waren Crespo VDL en Jur Vrieling zeer succesvol. Ze waren ex-aequo eerste met 48 punten in totaal. Daarmee wonnen ze klasse L.

Crespo VDL & Jur Vrieling

De klasse M werd gewonnen door Bugatti VDL en Marcel de Boer. Zowel in eerste ronde als in de barrage sprong Bugatti VDL indrukwekkend en waren ze foutloos. In de barrage waren ze 4 tiende sneller dan de nummer 2 in deze klasse en daarmee behaalden ze de overwinning.
Boss VDL nam ook deel in de Klasse M en sprong overtuigend. Boss VDL en Suzanne Tepper waren ook foutloos in de eerste ronde en in de barrage. Ze zijn geplaatst als 6e.
Baltic VDL en Jur Vrieling plaatsten zich als 8e. Baltic VDL sprong goed en was in beide rondes foutloos. De zeer atletische Baltic VDL sprong zover mogelijk in de barrage nog beter dan in de eerste ronde.

Bugatti VDL & Marcel de Boer

In de klasse Z/ZZ was er ook deelname van de hengsten Chello III VDL en Arezzo VDL.
Chello III VDL, gereden door Marcel de Boer, sprong fantastisch en was in beide rondes foutloos. Hiermee zijn ze als 5e geplaatst en plaatste Chello III VDL zich als één na hoogste KWPN goedgekeurde hengst.
Arezzo VDL en Jessica Kuerten reden ook een overtuigende competitie. Arezzo sprong eveneens als de eerste selectiewedstrijd fantastisch en was uiterst snel. Hun tijd was de op twee na snelste tijd, maar jammer genoeg hadden ze op de laatste hindernis in de barrage één balk af.


Crespo VDL
Chello III VDL
Bugatti VDL

Pagina delen: