Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

24-11-2011

Goede verrichtingen voor Dallas, Chin Top en De Blue VDL

De jonge VDL hengsten Dallas VDL (Douglas x Heartbreaker), Chin Top VDL  (Chin Chin x Joost) en De Blue VDL (Mr. Blue x Corrado) hebben hun verrichtingsonderzoek in Duitsland met zeer goede cijfers afgesloten.

Dallas VDL deed zijn 70 dagen verrichtingsonderzoek in het Duitse Adelheidsdorf, hij behaalde zeer goede cijfers voor zijn springonderdelen met een gemiddelde van 8,53. Hiermee eindigde hij voor het springen als 2de. Dallas VDL behaalde voor het vrijspringen een 9 en voor het springen onder de man scoorde hij een 8,5, Voor zijn aanleg als springpaard kreeg Dallas VDL een 9,08 en op dit onderdeel was hij de hengst met de hoogste punten.

Chin Top en De Blue VDL deden hun 70-dagen verrichtingsonderzoek in het Duitse Schlieckau. Beide hengsten behaalden hoge cijfers voor de springonderdelen.
Chin Top behaalde een gemiddelde score van 8,13 voor de springonderdelen. Hij kreeg o.a. een 8,25 voor zijn karakter en een 8,25 voor zijn aanleg als springpaard. Voor het vrijspringen en het springen onder de man kreeg hij een 8.
De Blue VDL behaalde een gemiddelde score van 8,02 voor het springen, met hierbij een 9 voor het vrijspringen.

 Dallas VDL
Chin Top

Pagina delen: