Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

26-09-2011

Brugal VDL foutloos in finale WK

VDL Brugal, gereden door Dennis van Tilburg, had een foutloze ronde in de finale van het WK voor 5-jarige springpaarden gisteren in Lanaken. In de barrage sprong Brugal opnieuw erg goed maar helaas had hij een foutje. Ook Bacardi VDL en Calvin Klein sprongen erg goed maar selecteerden zich niet voor de barrage.

Er waren veel nakomelingen van VDL hengsten die het erg goed deden in Lanaken:
 De Indoctro-merrie Gwindeline, gereden door Guillaume Ruant, werd 4de in de finale voor 5-jarige springpaarden en de Indoctro-merrie Sibellixe, gereden door Berrenger Oudin werd 13de. Verder waren er nog  2 nakomelingen van Chin Chin,  1 nakomeling van Carolus II, 1 nakomeling van Indoctro en 2 nakomelingen van Corland die zich gekwalificeerd hadden voor de finale maar niet geplaatst waren.

 De Sheraton-merrie Arista, gereden door de Columbiaan Dayro Arroyave, eindigde als 12de in de finale voor 6-jarige springpaarden.

In de troostfinales, gereden op zaterdag waren er ook goede resultaten voor nakomelingen van VDL hengsten:
 Ardenta S, een dochter van Cardento, gereden door Dominique Roelofsen werd 11de in de troostfinale voor  6-jarige springpaarden.

In de troostfinale voor de 5-jarige springpaarden eindigde de Corland-merrie Dollin, gereden door Andrea Amadessi als 3de en er was een 7de plaats voor Chakira, Cardento x Cortez, gereden door Elin Jansson. Op de 11de plaats eindigde Guinelza, een dochter van Chin Chin, gereden door Jean Christophe de Grande en de Cardento-merrie Catch Buddy, gereden door Maria Ingvarsson eindigde als 15de.


Brugal
Bacardi VDL
Sheraton

Pagina delen: