Volg ons op Facebook YouTube
Nederlands English Español VDL STUD   Bearsterdijk 14   The Netherlands   Tel: +31-58-2519-473   info@vdlstud.com home | disclaimer
VDL STUD
Login

18-01-2011

VDL Bubalu elitehengst bij BWP

De KWPN gefokte hengst Bubalu VDL heeft het predikaat Elite ontvangen van het BWP stamboek. A.s. vrijdag wordt Bubalu VDL gehuldigd. Bubalu VDL verkreeg het predikaat o.a. door d egeleverde prestaties in 2010. De donkerbuirne hengst kwam vorig jaar bij Jur Vireling onder het zadel en de combinatie boekte direct zulke resultaten dat ze vlot opgenomen werden in het Nederlands A-kader. Bubalu VDL werd 2e in de Nations Cup in Falsterbo,  won met het Nederlands Team de Nations Cup in Dublin en deed mee aan de Wereldruiterspelen in Kentucky. Bubalu VDL komt uit de bekende Shoraya-stam, en heeft als moeder de Nimmerdor merrie, Zancara, die ook de moeder is van de goedgekeurde hengsten Great Pleasure, Montreal en Pessoa.Pagina delen: